10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER

Kledd for sommerfest

Publisert: 30.06.2017

Sommeren er høysesong for fest og feiring, og en ypperlig unnskyldning til unne seg noe nytt. Her er sommerens fineste festfavoritter!


SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-05

Er du så heldig å bli invitert i sommerbryllup, har du en perfekt anledning til å pynte deg skikkelig. Det finnes dog visse kleskoder når det kommer til antrekket, og noen feller du bør unngå. Hvitt er selvsagt forbeholdt bruden, mens de gamle reglene om at man ikke skal bruke rødt eller sort ikke står så sterkt lenger. Er du i tvil om antrekket? Spør bruden!

SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-06ny
SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-rooftop

Sommeren er full av anledninger til å invitere til fest, og er du så heldig å ha en takterrasse, trenger du ikke noen større grunn enn nettopp det. Med sin kule og stemningsfulle atmosfære er terrassefesten perfekt for romantisk blomsterprint, feminine volanger og lekkert tilbehør. Har du ikke takterrasse selv, finnes det flere kule locations rundt omkring i byen som er perfekte for sommerfest. Blant annet Stratos på Youngstorget, Hotel Grims Grenka i Kongens gate og Radisson hotellet på Holbergs plass. 

SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-04
SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-01

Med varmere dager og lengre netter er det på tide å flytte festen utendørs. Hagefesten har en deilig, avslappet følelse, og antrekket likeså. Sommerlige pasteller, bare skuldre og lette omslagskjoler i sesongens blomsterprint er som skapt for slike anledninger.

SHOP01111_Stovner_sommerfest-remse-02

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.