10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Vår-nyheter hos Days Like This

Days Like This har et lite kolleksjons drop inspirert av bybildets kontraster med en farge pop av rødt som en tilleggs kolleksjon til en allerede eksisterende kolleksjon Urban Chic.

Kolleksjonen er tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid. Plaggene er anvendelige med oppdaterte garderobeklassikere som poplin-skjorter og denim. Korsør, en perfekt hverdags genser i en ull og viskosemiks som kommer i tre fine farger, er fin å style med  den røde trendkåpen Oslo coat for en fin hverdagsstil som både er urban og feminin.

Bilde_1_4

Urban chic-kolleksjonen sitt viktigste plagg er en chino-bukse i økologisk bomull. Days Like This jobber hele tiden aktivt med bruk av mer bærekraftige materialer. Dyrking av økologisk bomull foregår uten bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel, og jordsmonnet beskyttes gjennom vekseljordbruk. Buksen har en avslappet passform, er lett å kombinere med kolleksjonens ulike overdeler, og kommer i fargene dusty rose, navy, teal og kitt.     

Urban chic er en kolleksjon tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid. 

Fin hver dag – fin hverdag.

Bilde_2_1

Publisert: 23.02.2018 10:32