10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER

Gavene mor egentlig ønsker seg

Publisert: 02.02.2018

Omsorgsfull, trygg og varm. Mamma er uerstattelig og sørger alltid for at alle andre har det bra. Morsdag er derfor dagen for å gi noe tilbake, enten du går for gamle klassikere eller en mer kreativ variant. 


SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday1

Klassiske smykker, slik som diamantringer og anheng, er blitt en god gammel morsdagsfavoritt, og det ikke helt uten grunn. La gjerne barna få velge ut smykke til mamma – på den måten blir det et personlig og fint minne som hun kan bære med seg til enhver tid. 

SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday_2
SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday3

Selv om vinteren fremdeles har taket på oss, nærmer seg vår og tiden for å oppgradere garderoben. Å kjøpe klær til andre kan være både vrient og dyrt, så sats heller på lekre detaljer og kult tilbehør. 

SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday_4
SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday5

En del av jobben med å være mamma, er å re opp sengen. Ikke bare sin egen, men også andres. Overrask henne med helt nytt sengetøy og en oppredd og innbydende seng, og la henne få sove så lenge hun vil på morsdagen. Ekstrapoeng får du garantert dersom du i tillegg serverer frokost på sengen når hun våkner. 

SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday_6
SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday7

Litt hverdagsluksus og egenpleie er gull verdt for travle damer, og de fleste mammaer setter pris på god hudpleie. Før du skal ut og kjøpe morsdagsgave, kan det være fint å sjekke badehylla, slik at du får en liten pekepinn på hva hun trenger og hvilke produkter hun liker aller best. Da blir gaven både personlig og gjennomtenkt. 

SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday_8
SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday9

En dag ute i frisk luft og tid sammen med familien kan være en fin morsdagsaktivitet for sporty mammaer, og dere trenger på ingen måte dra langt avsted for å få en minnerik opplevelse. Overrask henne med lekkert og funksjonelt turtøy, fyll sekken med godsaker og gi henne en dag hun garantert vil huske lenge. 

SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday_10
SHOP0134_article-elements_citylife_mothersday11

Synes du det kan være litt vanskelig å finne den perfekte gaven til mamma? Det er du nok ikke alene om, men med et gavekort på senteret har hun selv muligheten til å bestemme hva hun får i gave. Gi henne gjerne litt egentid i tillegg, slik at hun kan shoppe i fred og ro. For en travel småbarnsmor er det lite som kan måle seg med en shoppingrunde totalt fri for stress. 

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.