10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER

Kjærlighetsgaver for alle stadier av forholdet

Publisert: 08.02.2018

Selv om det er viktig å vise hverandre kjærlighet hver dag året rundt, er Valentinerdagen perfekt for å la kjærligheten blomstre litt ekstra. Her er gavene som går rett til hjertet, enten dere er nyforelsket eller har vært sammen en stund. 


SHOP0135_article-elements_citylife_Valentines_Stovner1

Når man har vært sammen i flere år, er man kanskje ikke nyforelsket lenger, men følelsen av ekte kjærlighet er noe av det aller beste som finnes. Det som også er fint, er at dere er trygge på hverandre og kjenner hverandre godt – noe som også kan være en fordel når det kommer til å kjøpe gaver. Det føles nok også mer naturlig å legge litt penger i den perfekte gaven når man er trygg på forholdet. Lekre smykker, undertøy og en god parfyme er fine gaver som også kan innby til litt hverdagsromantikk. En god bok, deilig sjokolade og litt egentid blir nok også satt pris på i en hektisk hverdag. 

SHOP0135_article-elements_citylife_Valentines_Stovner2

 

SHOP0135_article-elements_citylife_Valentines_Stovner3

Følelsen av å være nyforelsket er fantastisk. Alt er nytt og spennende, og man er kanskje litt redd for å trå feil – også når det kommer til gaver. For hva kjøper man egentlig til en man nettopp har truffet og som man ønsker noe varig med? Man vil jo ikke risikere å skremme bort vedkommende heller. Det viktigste her er kanskje ikke prislappen, men nettopp det å gi en liten ting som viser at du har tenkt på ham eller henne. Røde roser, god te til en romantisk frokost eller kanskje en veske hun kan bruke på kveldens date.

 

Tips: Skriv søte små romantiske beskjeder til hverandre. Det vil garantert bli satt pris på. 

SHOP0135_article-elements_citylife_Valentines_Stovner4

 

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer