10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER

Slik gjemmer du verdisakene på stranden

Publisert: 16.05.2018

Lysten på et bad, men ingen til å passe på strandbagen din? Her er fem smarte tips som holder lommetyvene på avstand i sommer. 


Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article2

Grav et lite hull i bakken og legg verdisakene nedi en plastpose med lynlås, som du deretter plasserer i hullet før du fyller på med sand igjen. Lag gjerne et mini-sandslott oppå, så husker du hvor du har gravd ned tingene dne, selv uten metalldetektor.

Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article3
Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article4

Svært få mennesker har lyst til å rote i skitne bleier, så rull verdisakene dine inn i en (ubrukt) bleie som du legger i strandbagen. Et annet lurt triks er å plassere mobil, nøkler og lommebok i gamle solkremtuber.

Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article5
Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article6

Det er en grunn til at alle foreldre prøver å prakke på barna sine pengebelter før de reiser utenlands alene for første gang, for det å oppbevare verdisaker tett inntil kroppen gir en ekstra sikkerhet. Nå finnes det også vanntette magebelter til oppbevaring av verdisaker som tåler en dukkert. Et annet lurt triks for deg som har leid strandseng for dagen, er å ta med en liten sykkellås og låse bagen til sengen. Da blir det enda litt vanskeligere å stjele med seg ting uten å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article7
Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article8

Et sammenrullet badehåndkle kan skjule en hel del ting og dessuten fungere utmerket som hodepute. Henger du et stort håndkle over strandstolen, kan du gjemme hele strandbagen under. 

Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article9
Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article10

For noen er en fremmed bare en venn de ennå ikke har møtt, mens andre er mer sjenerte. Uansett kan det være en god idé å spørre andre badegjester om hjelp til å se etter sakene dine mens du tar deg et bad. Sjansen er stor for at de sier ja og at du blir spurt om å gjengjelde tjenesten, eventuelt kan du jo spandere en is på vedkommende som takk for hjelpen.

Shop0138_Relax_digital-article_04 verdisakene_article11

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer