10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER

Slik styler du bunaden

Publisert: 27.04.2018

For mange av oss er bunad det ultimate festplagget, og er du så heldig å ha en har du allerede antrekket klart til nasjonaldagen. Men hva med tilbehøret? Hva er lov og hva er ikke lov til bunad? Her er stylingtipsene som får tommel opp fra bunadspolitiet.


SHOP0130_celebration_article-elements_citylife_17mai_stovner_artikkelbilde_2

Blir det sol på 17. mai, er solbriller definitivt et must. Velg gjerne et par som matcher personligheten og stilen din generelt, men gå for nøytrale farger som sort, brunt eller beige – aller helst i en enkel, stilren modell. Sommerens sukkersøte pastellfarger, bling og pynt kan du fint vente med til en senere anledning. 

Å holde det enkelt gjelder også på smykkefronten. La de vakre søljene få skinne i all sin prakt akkurat denne dagen og legg igjen de store, fargerike smykkene hjemme. Ønsker du likevel å bruke andre smykker i tilleg, slipper du unna med en enkel ring eller diskrete øredobber.

SHOP0130_celebration_article-elements_citylife_17mai_stovner_artikkelbilde_3
SHOP0130_celebration_article-elements_citylife_17mai_stovner_artikkelbilde_4

17. mai er en festdag , og hår og sminke er viktig for veldig mange. Det er ingenting i veien for å sminke seg litt når man skal bære bunad, men her er det «less is more» som gjelder. Spar den kraftige øyensminken og tonnevis med foundation og solpudder til sommerfesten, og velg produkter i duse farger som beige og lys rosa.

Til håret finnes det massevis av fine hårbånd, hårbøyler og klyper som kan brukes sammen med bunad, uten å ødelegge helheten. Også her gjelder det å holde det nedtonet og enkelt. Gå for pynt i sort eller beige, gjerne med utgangspunkt i din egen hårfarge.

SHOP0130_celebration_article-elements_citylife_17mai_stovner_artikkelbilde_5

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.