10-21 (10-19) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Normal søker studentmedarbeidere OVER & UNDER 18 år

Stovner Storsenter, Oslo: Vi søker studentmedarbeidere OVER & UNDER 18 år

Vi åpner ny butikk på Stovner Storsenter i Oslo og vi søker derfor medarbeidere som har lyst til å arbeide i vår spennende butikk 5-20 timer om uken etter skoletid. Jobben består hovedsakelig av kundebehandling, varepåfylling og generelt butikkarbeid. Det er en forutsetning at ungdomsskolen er bestått.

Det er alltid travelt i NORMAL, og vi stiller derfor krav til at du som en del av vårt team kan matche vårt engasjement og vår flittighet. Med andre ord forventer vi at du har en høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og møter på arbeid med godt humør, slik at alle kan se at vi sammen brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle basisvarer. Vi forlanger at du har plettfri vandel. 

Søknad og startdato

Startdato: Juni 2018

Dersom du føler deg sikker på at du er vår nye og dyktige medarbeider i Oslo, kan du sende din søknad og CV til jobb@normal.no senest den 15. april 2018. Intervjuer holdes fortløpende og stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt

HUSK å skrive «Stovner Storsenter, Oslo: Studentmedarbeidere over 18 år» eller «Stovner Storsenter, Oslo: Studentmedarbeidere under 18 år» i emnefeltet på mailen.

Vi gleder oss til å lese din søknad.

Publisert: 22.02.2018 10:21